Qsciences-produkter – Q Sciences Hamp og ikke-hamp

Q SciencesShop.com er en USA-basert distributør av Q Sciences-produkter. For nettstedet Parent Q Sciences Klikk her

QSciencesShop personvernbetingelser

Vi er forpliktet til å beskytte våre gjester og tilby et trygt og sunt miljø for alle. Les personvernreglene og vilkårene for bruk for dette nettstedet og informasjonen gitt der. Kontakt gjerne bedriftsteamet vårt hvis du har spørsmål.

Personvernregler

QSciencesShop ("oss", "vi", eller “vår”) driver qsciencesshop.com nettstedet og mobilapplikasjonen (heretter kalt "tjenesten").

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for samlingen, bruk og utlevering av personopplysninger når du bruker tjenesten vår og valgene du har knyttet til disse dataene.

Vi bruker dataene dine for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten, du godtar innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen, vilkårene som brukes i denne personvernpolicyen har samme betydning som i våre vilkår og betingelser.

Definisjoner

  • ServiceTjeneste betyrqsciencesshop.com nettsted .
  • Personlig informasjonPersonopplysninger betyr data om et levende individ som kan identifiseres ut fra disse dataene (eller fra disse og annen informasjon enten i vår besittelse eller sannsynligvis kommer i vår besittelse).
  • BruksdataBruksdata er data som samles inn automatisk, enten generert ved bruk av tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel, varigheten av et sidebesøk).
  • InformasjonskapslerInformasjonskapsler er små filer som er lagret på enheten din (datamaskin eller mobilenhet).
  • DatakontrollerMed dataansvarlig menes den fysiske eller juridiske personen som (enten alene eller i fellesskap eller til felles med andre personer) bestemmer formålene for og måten personlig informasjon er på, eller skal være, Bearbeidet. For formålet med denne personvernerklæringen, vi er dataansvarlig for dine personopplysninger.
  • Databehandlere (eller tjenesteleverandører) Databehandler (eller tjenesteleverandør) betyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler dataene på vegne av den behandlingsansvarlige. Vi kan bruke tjenestene til forskjellige tjenesteleverandører for å behandle dataene dine mer effektivt.
  • Registrert (eller bruker) Registrert er enhver levende person som bruker tjenesten vår og er gjenstand for personopplysninger.

Informasjon innsamling og bruk

Vi samler inn flere forskjellige typer informasjon for forskjellige formål for å tilby og forbedre tjenesten vår til deg.

Typer data samlet inn

Personlig informasjon

Mens du bruker tjenesten vår, Vi kan be deg om å gi oss personlig personlig identifiserbar informasjon som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg ("Personlig informasjon"). Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:

  • Epostadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse, Stat, Provins, Postnummer, By
  • Informasjonskapsler og bruksdata

Vi kan bruke dine personlige data til å kontakte deg med nyhetsbrev, markedsførings- eller markedsføringsmateriell og annen informasjon som kan være av interesse for deg. Du kan velge å motta noe, eller alle, av denne kommunikasjonen fra oss ved å følge avmeldingslenken eller instruksjonene i e-post vi sender eller ved å kontakte oss.

Bruksdata

Vi kan også samle inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker tjenesten vår eller når du får tilgang til tjenesten via eller via en mobilenhet (“Bruksdata”).

Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens internettprotokolladresse (f.eks. IP adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene til tjenesten vår du besøker, tidspunkt og dato for besøket, tiden brukt på disse sidene, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får tilgang til tjenesten med en mobil enhet, disse bruksdataene kan inneholde informasjon, for eksempel typen mobilenhet du bruker, din mobile enhets unike ID, IP-adressen til mobilenheten din, ditt mobile operativsystem, typen mobil nettleser du bruker, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Stedsdata

Vi kan bruke og lagre informasjon om posisjonen din hvis du gir oss tillatelse til det (“Stedsdata”). Vi bruker disse dataene til å tilby funksjoner i tjenesten vår, for å forbedre og tilpasse tjenesten vår.

Du kan aktivere eller deaktivere posisjonstjenester når du bruker tjenesten vår når som helst ved hjelp av enhetsinnstillingene dine.

Sporing & Informasjon om informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på tjenesten vår, og vi har bestemt informasjon.

Informasjonskapsler er filer med en liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten din. Andre sporingsteknologier brukes også som fyrtårn, koder og skript for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere tjenesten vår.

Du kan be nettleseren din om å nekte alle informasjonskapsler eller å indikere når en informasjonskapsel blir sendt. derimot, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kanskje du ikke kan bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på informasjonskapsler vi bruker:

  • Session Cookies. Vi bruker øktcookies til å betjene tjenesten vår.
  • Preferansekaker. Vi bruker preferansekaker for å huske dine preferanser og forskjellige innstillinger.
  • Sikkerhetscookies. Vi bruker sikkerhetscookies for sikkerhetsformål.

Bruk av data

QSciencesShop bruker de innsamlede dataene til forskjellige formål:

  • Å tilby og vedlikeholde tjenesten vår
  • For å varsle deg om endringer i tjenesten vår
  • For å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i tjenesten vår når du velger å gjøre det
  • Å tilby kundesupport
  • Å samle inn analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre tjenesten vår
  • For å overvåke bruken av tjenesten vår
  • Å oppdage, forhindre og løse tekniske problemer
  • For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr som ligner på de du allerede har kjøpt eller spurt om med mindre du har valgt å ikke motta slik informasjon

Juridisk grunnlag for behandling av personopplysninger i henhold til den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR)

Hvis du er fra Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), QSciencesShop juridiske grunnlag for å samle inn og bruke den personlige informasjonen som er beskrevet i denne personvernerklæringen, avhenger av de personlige dataene vi samler inn og den spesifikke konteksten der vi samler inn.

QSciencesShop kan behandle personopplysningene dine fordi:

  • Vi må utføre en kontrakt med deg
  • Du har gitt oss tillatelse til det
  • Behandlingen er i våre legitime interesser, og den overstyres ikke av dine rettigheter
  • For betalingsbehandling
  • For å overholde loven

Oppbevaring av data

QSciencesShop vil oppbevare dine personlige data bare så lenge det er nødvendig for formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi vil oppbevare og bruke dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel, hvis vi er pålagt å oppbevare dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og policyer.

QSciencesShopvil også beholde bruksdata for interne analyseformål. Bruksdata oppbevares vanligvis i en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller forbedre funksjonaliteten til tjenesten vår, eller vi er juridisk forpliktet til å oppbevare disse dataene i lengre perioder.

Overføring av data

Din informasjon, inkludert personopplysninger, kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon der personvernlovgivningen kan avvike fra lovgivningen i din jurisdiksjon.

Hvis du befinner deg utenfor USA og velger å gi oss informasjon, Vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert personopplysninger, til USA og behandle det der.

Ditt samtykke til denne personvernpolicyen etterfulgt av innsending av slik informasjon representerer din samtykke til overføringen.

QSciencesShopvil ta alle trinnene som er rimelig nødvendige for å sikre at dataene dine blir behandlet sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelige kontroller på plass inkludert sikkerheten til din data og annen personlig informasjon.

Utlevering av data

Offentliggjøring for rettshåndhevelse

Under visse omstendigheter, QSciencesShop kan være pålagt å avsløre dine personopplysninger hvis det kreves i henhold til lov eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.eks. en domstol eller en myndighet).

Lovlige krav

QSciencesShop kan utlevere dine personlige data i god tro som en slik handling er nødvendig for:

  • Å overholde en juridisk forpliktelse
  • For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til QSciencesShop
  • For å forhindre eller undersøke mulige forseelser i forbindelse med tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerheten til brukere av tjenesten eller publikum
  • For å beskytte mot juridisk ansvar

Datasikkerhet

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at det ikke er noen metode for overføring via Internett eller elektronisk lagring 100% sikre. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personlige data, vi kan ikke garantere dens absolutte sikkerhet.

Våre retningslinjer for "Ikke følg" -signaler i henhold til California Online Protection Act (CalOPPA)

Vi støtter ikke Do Not Track (“DNT”). Ikke spor er en preferanse du kan angi i nettleseren din for å informere nettsteder om at du ikke vil bli sporet.

Du kan aktivere eller deaktivere Ikke spor ved å gå til siden Innstillinger eller Innstillinger i nettleseren din.

Dine personvernrettigheter i henhold til den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR)

Hvis du er bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), du har visse personvernrettigheter. QSciencesShop tar sikte på å ta rimelige tiltak for å la deg korrigere, endre, slette eller begrense bruken av dine personlige data.

Hvis du ønsker å bli informert om hvilke personlige data vi har om deg, og hvis du vil at de skal fjernes fra systemene våre, værsåsnill kontakt oss.

Under visse omstendigheter, du har følgende personvernrettigheter:

  • Retten til innsyn, oppdater eller slett informasjonen vi har om deg. Når det er mulig, du kan få tilgang til, oppdatere eller be om sletting av dine personlige data direkte i delen for kontoinnstillinger. Hvis du ikke klarer å utføre disse handlingene selv, vennligst kontakt oss for å hjelpe deg.
  • Rett til rettelse. Du har rett til å få informasjonen din rettet hvis denne informasjonen er unøyaktig eller ufullstendig.
  • Retten til å protestere. Du har rett til å motsette oss behandlingen av dine personlige data.
  • Retten til begrensning. Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av din personlige informasjon.
  • Retten til dataportabilitet. Du har rett til å få en kopi av informasjonen vi har om deg i en strukturert, maskinlesbart og ofte brukt format.
  • Retten til å trekke tilbake samtykke. Du har også rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst der QSciencesShop stolte på ditt samtykke til å behandle din personlige informasjon.

Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før du svarer på slike forespørsler.

Du har rett til å klage til Datatilsynet om vår innsamling og bruk av dine personopplysninger. For mer informasjon, ta kontakt med din lokale databeskyttelsesmyndighet i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS).

Tjenestetilbydere

Vi kan ansette tredjepartsbedrifter og enkeltpersoner for å lette tjenesten vår ("Tjenestetilbydere"), tilby tjenesten på våre vegne, utføre tjenesterelaterte tjenester eller hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.

Disse tredjepartene har tilgang til dine personlige data kun for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å avsløre eller bruke dem til noe annet formål.

Tilknyttede selskaper

Vi er promotorer / uavhengig entreprenør / distributør for Qsciences (qsciences.com). Våre kunder går til Qsciences-nettstedet for å gjøre det endelige kjøpet. Gå til qsciences.com og gå gjennom deresPersonvernregler ogVilkår og betingelser for ytterligere detaljer.

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics er en webanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer trafikk på nettstedet. Google bruker dataene som samles inn for å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk. For mer informasjon om personvernpraksis for Google, kan du gå til Googles personvern & Vilkår webside: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Atferdsmessig markedsføring

QSciencesShop bruker remarketingtjenester for å annonsere på tredjeparts nettsteder til deg etter at du besøkte tjenesten vår. Vi og våre tredjepartsleverandører bruker informasjonskapsler for å informere, optimaliser og vis annonser basert på tidligere besøk til tjenesten vår.

Lenker til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartslenke, du blir dirigert til tredjeparts nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og tar ikke noe ansvar for innholdet, personvernregler eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barnas personvern

Tjenesten vår henvender seg ikke til noen under en alder av 18 (“Barn”).

Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra personer under 18. Hvis du er foreldre eller foresatt og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, værsåsnill kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet inn personopplysninger fra barn uten bekreftelse av foreldrenes samtykke, vi tar skritt for å fjerne denne informasjonen fra serverne våre.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere personvernreglene våre fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernpolicyen på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende melding om tjenesten vår, før endringen trer i kraft, og oppdater "ikrafttredelsesdatoen" øverst i denne personvernpolicyen.

Det anbefales at du gjennomgår denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen gjelder når de blir lagt ut på denne siden.