Qsciences-producten – Q Sciences Hennep en niet-hennep

Q SciencesShop.com is een in de VS gevestigde distributeur voor Q Sciences-producten. Voor Parent Q Sciences-site Klik hier

QSciencesShop Privacyvoorwaarden

We zijn toegewijd aan het beschermen van onze gasten en het bieden van een veilige en gezonde omgeving voor iedereen. Lees ons privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden voor deze website en de daarin verstrekte informatie. Neem bij vragen gerust contact op met ons corporate team.

Privacybeleid

QSciencesShop ("ons", "wij", of "onze") exploiteert de qsciencesshop.com website en de mobiele applicatie (hierna aangeduid als de "Service").

Deze pagina informeert u over ons beleid met betrekking tot de collectie, gebruik en openbaarmaking van persoonlijke gegevens wanneer u onze Service gebruikt en de keuzes die u aan die gegevens hebt gekoppeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de Dienst te kunnen leveren en verbeteren. Door gebruik te maken van de Service, u gaat akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit beleid. Tenzij anders bepaald in dit privacybeleid, de termen die in dit privacybeleid worden gebruikt, hebben dezelfde betekenis als in onze algemene voorwaarden.

Definities

  • OnderhoudService betekent deqsciencesshop.com website .
  • Persoonlijke gegevensPersoonsgegevens zijn gegevens over een levend individu die aan de hand van die gegevens kunnen worden geïdentificeerd (of van die en andere informatie die in ons bezit is of waarschijnlijk in ons bezit zal komen).
  • GebruiksgegevensGebruiksgegevens zijn gegevens die automatisch worden verzameld, hetzij gegenereerd door het gebruik van de Service, hetzij door de Service-infrastructuur zelf (bijvoorbeeld, de duur van een paginabezoek).
  • CookiesCookies zijn kleine bestanden die op uw apparaat worden opgeslagen (computer of mobiel apparaat).
  • GegevensbeheerderGegevensbeheerder betekent de natuurlijke of rechtspersoon die (alleen of samen of samen met andere personen) bepaalt de doeleinden waarvoor en de manier waarop persoonlijke informatie is, of zullen zijn, verwerkt. Voor de toepassing van dit privacybeleid, wij zijn een gegevensbeheerder van uw persoonlijke gegevens.
  • Gegevensverwerkers (of serviceproviders) Data Processor (of serviceprovider) betekent elke natuurlijke of rechtspersoon die de gegevens verwerkt namens de gegevensbeheerder. We kunnen de diensten van verschillende serviceproviders gebruiken om uw gegevens effectiever te verwerken.
  • Betrokkene (of Gebruiker) Betrokkene is elke levende persoon die onze Service gebruikt en die het onderwerp is van Persoonsgegevens.

Verzameling en gebruik van informatie

We verzamelen verschillende soorten informatie voor verschillende doeleinden om onze service aan u te leveren en te verbeteren.

Soorten verzamelde gegevens

Persoonlijke gegevens

Tijdens het gebruik van onze service, we kunnen u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of om u te identificeren ("Persoonlijke gegevens"). Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

  • E-mailadres
  • Voornaam en achternaam
  • Telefoonnummer
  • Adres, Staat, Provincie, Postcode, stad
  • Cookies en gebruiksgegevens

We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om contact met u op te nemen met nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie die voor u interessant kan zijn. U kunt ervoor kiezen om geen, of alles, van deze communicatie van ons door de afmeldlink of de instructies in elke e-mail die we sturen te volgen of door contact met ons op te nemen.

Gebruiksgegevens

We kunnen ook informatie verzamelen die uw browser verzendt wanneer u onze Service bezoekt of wanneer u de Service opent via of via een mobiel apparaat ("Gebruiksgegevens").

Deze gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het internetprotocoladres van uw computer (bijv. IP adres), browsertype, browserversie, de pagina's van onze Service die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd besteed aan die pagina's, unieke apparaat-ID's en andere diagnostische gegevens.

Wanneer u de Service opent met een mobiel apparaat, deze Gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het type mobiel apparaat dat u gebruikt, uw unieke ID van uw mobiele apparaat, het IP-adres van uw mobiele apparaat, uw mobiele besturingssysteem, het type mobiele internetbrowser dat u gebruikt, unieke apparaat-ID's en andere diagnostische gegevens.

Locatie gegevens

We kunnen informatie over uw locatie gebruiken en opslaan als u ons daarvoor toestemming geeft ("Locatie gegevens"). We gebruiken deze gegevens om functies van onze service te bieden, om onze service te verbeteren en aan te passen.

U kunt locatieservices in- of uitschakelen wanneer u onze service op elk moment gebruikt via uw apparaatinstellingen.

Volgen & Cookiegegevens

We gebruiken cookies en vergelijkbare volgtechnologieën om de activiteit op onze Service te volgen en we bewaren bepaalde informatie.

Cookies zijn bestanden met een kleine hoeveelheid gegevens die een anonieme unieke identificatie kunnen bevatten. Cookies worden vanaf een website naar uw browser gestuurd en op uw apparaat opgeslagen. Er worden ook andere volgtechnologieën gebruikt, zoals bakens, tags en scripts om informatie te verzamelen en bij te houden en om onze Service te verbeteren en te analyseren.

U kunt uw browser opdracht geven om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Echter, als u geen cookies accepteert, het is mogelijk dat u sommige delen van onze Service niet kunt gebruiken.

Voorbeelden van cookies die we gebruiken:

  • Sessiecookies. We gebruiken sessiecookies om onze service te laten werken.
  • Voorkeur cookies. We gebruiken voorkeurcookies om uw voorkeuren en verschillende instellingen te onthouden.
  • Beveiligingscookies. We gebruiken beveiligingscookies voor beveiligingsdoeleinden.

Gebruik van gegevens

QSciencesShop gebruikt de verzamelde gegevens voor verschillende doeleinden:

  • Om onze service te verlenen en te onderhouden
  • Om u op de hoogte te stellen van wijzigingen in onze Service
  • Om u in staat te stellen deel te nemen aan interactieve functies van onze Service wanneer u daarvoor kiest
  • Om klantenondersteuning te bieden
  • Om analyses of waardevolle informatie te verzamelen, zodat we onze service kunnen verbeteren
  • Om het gebruik van onze Service te volgen
  • Detecteren, technische problemen voorkomen en aanpakken
  • Om u van nieuws te voorzien, speciale aanbiedingen en algemene informatie over andere goederen, diensten en evenementen die wij aanbieden die vergelijkbaar zijn met degene die u al hebt gekocht of waar u naar heeft geïnformeerd, tenzij u ervoor heeft gekozen om dergelijke informatie niet te ontvangen

Wettelijke basis voor het verwerken van persoonsgegevens onder de algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Als u uit de Europese Economische Ruimte komt (EEA), De wettelijke basis van QSciencesShop voor het verzamelen en gebruiken van de persoonlijke informatie die wordt beschreven in dit privacybeleid hangt af van de persoonlijke gegevens die we verzamelen en de specifieke context waarin we deze verzamelen.

QSciencesShop kan uw Persoonsgegevens verwerken omdat:

  • We moeten een contract met u sluiten
  • U heeft ons hiervoor toestemming gegeven
  • De verwerking is in ons legitieme belang en wordt niet opgeheven door uw rechten
  • Voor betalingsverwerkingsdoeleinden
  • Om te voldoen aan de wet

Bewaring van gegevens

QSciencesShop bewaart uw Persoonsgegevens slechts zo lang als nodig is voor de doeleinden uiteengezet in dit Privacybeleid. We zullen uw Persoonsgegevens bewaren en gebruiken voor zover dat nodig is om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld, als we uw gegevens moeten bewaren om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving), geschillen oplossen en onze wettelijke overeenkomsten en beleidslijnen handhaven.

QSciencesShopbewaart ook Gebruiksgegevens voor interne analysedoeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de beveiliging te versterken of om de functionaliteit van onze Dienst te verbeteren, of we zijn wettelijk verplicht om deze gegevens voor langere periodes te bewaren.

Overdracht van gegevens

Uw informatie, inclusief persoonlijke gegevens, kunnen worden overgedragen naar - en onderhouden op - computers die zich buiten uw land bevinden, provincie, land of ander rechtsgebied van de overheid waar de gegevensbeschermingswetten kunnen verschillen van die van uw rechtsgebied.

Als u zich buiten de Verenigde Staten bevindt en ervoor kiest om ons informatie te verstrekken, Houd er rekening mee dat we de gegevens overdragen, inclusief persoonlijke gegevens, naar de Verenigde Staten en verwerk het daar.

Uw instemming met dit privacybeleid gevolgd door uw indiening van dergelijke informatie geeft aan dat u akkoord gaat met die overdracht.

QSciencesShopzal alle stappen ondernemen die redelijkerwijs nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid worden behandeld en er zal geen overdracht van uw persoonlijke gegevens plaatsvinden naar een organisatie of een land, tenzij er voldoende controles zijn, waaronder de beveiliging van uw gegevens. gegevens en andere persoonlijke informatie.

Openbaarmaking van gegevens

Openbaarmaking voor wetshandhaving

Onder bepaalde omstandigheden, QSciencesShop kan worden verplicht om uw Persoonsgegevens vrij te geven indien dit wettelijk verplicht is of in reactie op geldige verzoeken van overheidsinstanties (bijv. een rechtbank of een overheidsinstantie).

Wettelijke vereisten

QSciencesShop kan uw Persoonsgegevens openbaar maken in de goede trouw van mening dat een dergelijke actie noodzakelijk is:

  • Om te voldoen aan een wettelijke verplichting
  • Om de rechten of eigendom van QSciencesShop te beschermen en te verdedigen
  • Om mogelijke misstanden in verband met de Dienst te voorkomen of te onderzoeken
  • Om de persoonlijke veiligheid van gebruikers van de Dienst of het publiek te beschermen
  • Ter bescherming tegen wettelijke aansprakelijkheid

Beveiliging van gegevens

De veiligheid van uw gegevens is belangrijk voor ons, maar vergeet niet dat dit geen enkele methode van verzending via internet of elektronische opslag is 100% veilig. Hoewel we ernaar streven om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke gegevens te beschermen, we kunnen de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

Ons beleid inzake "Do Not Track" -signalen onder de California Online Protection Act (CalOPPA)

We ondersteunen Do Not Track niet ("DNT"). Niet volgen is een voorkeur die u in uw webbrowser kunt instellen om websites te informeren dat u niet gevolgd wilt worden.

U kunt Do Not Track in- of uitschakelen door naar de pagina Voorkeuren of Instellingen van uw webbrowser te gaan.

Uw gegevensbeschermingsrechten onder de algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Als u inwoner bent van de Europese Economische Ruimte (EEA), u heeft bepaalde rechten op het gebied van gegevensbescherming. QSciencesShop streeft ernaar om redelijke stappen te ondernemen om u in staat te stellen te corrigeren, wijzigen, het gebruik van uw Persoonsgegevens verwijderen of beperken.

Als u wilt weten welke persoonlijke gegevens we over u hebben en als u wilt dat deze uit onze systemen worden verwijderd, Contacteer ons alsjeblieft.

In bepaalde omstandigheden, u heeft de volgende gegevensbeschermingsrechten:

  • Het recht op toegang, de informatie die we over u hebben bijwerken of verwijderen. Waar mogelijk gemaakt, je hebt toegang, update of verzoek om verwijdering van uw persoonlijke gegevens rechtstreeks in het gedeelte met accountinstellingen. Als u deze handelingen niet zelf kunt uitvoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen.
  • Het recht op rectificatie. U hebt het recht om uw gegevens te laten corrigeren als die gegevens onjuist of onvolledig zijn.
  • Het recht om bezwaar te maken. U hebt het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonlijke gegevens.
  • Het recht op beperking. U heeft het recht om te verzoeken dat wij de verwerking van uw persoonlijke gegevens beperken.
  • Het recht op overdraagbaarheid van gegevens. U hebt het recht om een ​​kopie te ontvangen van de informatie die we over u hebben in een gestructureerde, machinaal leesbaar en algemeen gebruikt formaat.
  • Het recht om toestemming in te trekken. U hebt ook het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken waar QSciencesShop op uw toestemming vertrouwde om uw persoonlijke gegevens te verwerken..

Houd er rekening mee dat we u kunnen vragen om uw identiteit te verifiëren voordat we op dergelijke verzoeken reageren.

U heeft het recht om een ​​klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit over onze verzameling en gebruik van uw persoonlijke gegevens. Voor meer informatie, Neem contact op met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit in de Europese Economische Ruimte (EEA).

Dienstverleners

We kunnen externe bedrijven en personen in dienst nemen om onze service te vergemakkelijken ("Dienstverleners"), namens ons de service verlenen, servicegerelateerde services uitvoeren of ons helpen bij het analyseren van hoe onze service wordt gebruikt.

Deze derden hebben alleen toegang tot uw persoonlijke gegevens om deze taken namens ons uit te voeren en zijn verplicht deze niet openbaar te maken of voor enig ander doel te gebruiken.

Aangesloten bedrijven

Wij zijn promotors / onafhankelijke contractant / distributeur voor Qsciences (qsciences.com). Onze klanten gaan naar de Qsciences-website om de laatste aankoop te doen. Bezoek qsciences.com en bekijk hunPrivacybeleid enVoorwaarden voor verdere details.

Analytics

We kunnen externe serviceproviders gebruiken om het gebruik van onze service te controleren en te analyseren.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google en die websiteverkeer bijhoudt en rapporteert. Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van onze Service bij te houden en te volgen. Deze gegevens worden gedeeld met andere Google-services. Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk in een context te plaatsen en te personaliseren. Voor meer informatie over de privacypraktijken van Google, bezoek de Google Privacy & Termen webpagina: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Gedragsremarketing

QSciencesShop maakt gebruik van remarketingdiensten om op websites van derden te adverteren nadat u onze Service hebt bezocht. Wij en onze externe leveranciers gebruiken cookies om te informeren, advertenties optimaliseren en aanbieden op basis van uw eerdere bezoeken aan onze service.

Links naar andere sites

Onze service kan links bevatten naar andere sites die niet door ons worden beheerd. Als u op een link van een derde partij klikt, u wordt doorgestuurd naar de site van die derde partij. We raden u ten zeerste aan om het privacybeleid van elke site die u bezoekt door te nemen.

We hebben geen controle over en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, privacybeleid of -praktijken van sites of services van derden.

Privacy van kinderen

Onze service is niet bedoeld voor personen onder de leeftijd van 18 ("Kinderen").

We verzamelen niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van iemand jonger dan 18. Als u een ouder of voogd bent en u weet dat uw kind ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt, Contacteer ons alsjeblieft. Als we ons ervan bewust worden dat we persoonlijke gegevens van kinderen hebben verzameld zonder verificatie van ouderlijke toestemming, we ondernemen stappen om die informatie van onze servers te verwijderen.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. We zullen u op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen.

We laten het je weten via e-mail en / of een prominente melding op onze Service, voordat de wijziging van kracht wordt en werk de "ingangsdatum" bovenaan dit privacybeleid bij.

U wordt geadviseerd om dit privacybeleid regelmatig te bekijken op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.