Προϊόντα Qsciences – Q Sciences Κάνναβη και κάνναβη

Το Q SciencesShop.com είναι ένας διανομέας με έδρα τις ΗΠΑ για προϊόντα Q Sciences. Για τον ιστότοπο Parent Q Sciences Κάντε κλικ ΕΔΩ

Όροι απορρήτου QSciencesShop

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τους επισκέπτες μας και να παρέχουμε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον για όλους. Διαβάστε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης για αυτόν τον ιστότοπο και τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρική μας ομάδα εάν έχετε απορίες.

Πολιτική απορρήτου

QSciencesShop ("μας", "εμείς", ή "μας") λειτουργεί το qsciencesshop.com ιστοσελίδα και την εφαρμογή για κινητά (εφεξής καλούμενη «Υπηρεσία»).

Αυτή η σελίδα σας ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας και τις επιλογές που έχετε συσχετίσει με αυτά τα δεδομένα.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για την παροχή και τη βελτίωση της Υπηρεσίας. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, αποδέχεστε τη συλλογή και τη χρήση πληροφοριών σύμφωνα με αυτήν την πολιτική. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα Πολιτική απορρήτου, οι όροι που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου έχουν τις ίδιες έννοιες με τους Όρους και Προϋποθέσεις μας.

Ορισμοί

  • ΥπηρεσίαΥπηρεσία σημαίνει τοqsciencesshop.com δικτυακός τόπος .
  • Προσωπικά δεδομέναΠροσωπικά δεδομένα σημαίνει δεδομένα για ένα ζωντανό άτομο που μπορεί να ταυτοποιηθεί από αυτά τα δεδομένα (ή από αυτές και άλλες πληροφορίες είτε στην κατοχή μας είτε πιθανόν να έρθουν στην κατοχή μας).
  • Δεδομένα χρήσηςΤα Δεδομένα Χρήσης είναι δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα είτε δημιουργούνται από τη χρήση της Υπηρεσίας είτε από την ίδια την υποδομή Υπηρεσιών (για παράδειγμα, τη διάρκεια μιας επίσκεψης σελίδας).
  • ΜπισκόταΤα cookie είναι μικρά αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας (υπολογιστή ή κινητή συσκευή).
  • Ελεγκτής δεδομένωνΕλεγκτής δεδομένων σημαίνει το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που (είτε μόνη είτε από κοινού ή από κοινού με άλλα άτομα) καθορίζει τους σκοπούς για τους οποίους και τον τρόπο με τον οποίο είναι οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία, ή πρόκειται να είναι, επεξεργασμένο. Για τους σκοπούς αυτής της Πολιτικής Απορρήτου, είμαστε υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Επεξεργαστές δεδομένων (ή παρόχους υπηρεσιών) Επεξεργαστής δεδομένων (ή Πάροχος υπηρεσιών) σημαίνει οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα για λογαριασμό του υπευθύνου επεξεργασίας δεδομένων. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες διαφόρων παρόχων υπηρεσιών, προκειμένου να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας πιο αποτελεσματικά.
  • Θέμα δεδομένων (ή Χρήστης) Το Υποκείμενο Δεδομένων είναι οποιοδήποτε ζωντανό άτομο που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία μας και αποτελεί αντικείμενο Προσωπικών Δεδομένων.

Συλλογή και χρήση πληροφοριών

Συλλέγουμε διάφορους τύπους πληροφοριών για διάφορους σκοπούς για να παρέχουμε και να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας σε εσάς.

Τύποι συλλεγόμενων δεδομένων

Προσωπικά δεδομένα

Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένες προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία ή την ταυτοποίησή σας ("Προσωπικά δεδομένα"). Οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζεται σε:

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Ονομα και επίθετο
  • Τηλεφωνικό νούμερο
  • Διεύθυνση, κατάσταση, Επαρχία, Ταχυδρομικός κώδικας, Πόλη
  • Δεδομένα cookie και χρήσης

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, υλικό μάρκετινγκ ή προώθησης και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιουδήποτε, ή όλα, αυτών των επικοινωνιών από εμάς, ακολουθώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής ή οδηγίες που παρέχονται σε οποιοδήποτε email στέλνουμε ή επικοινωνώντας μαζί μας.

Δεδομένα χρήσης

Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησής σας κάθε φορά που επισκέπτεστε την Υπηρεσία μας ή όταν έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία μέσω ή μέσω κινητής συσκευής ("Δεδομένα χρήσης").

Αυτά τα δεδομένα χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου του υπολογιστή σας (π.χ. διεύθυνση IP), τύπος προγράμματος περιήγησης, έκδοση προγράμματος περιήγησης, τις σελίδες της Υπηρεσίας μας που επισκέπτεστε, την ώρα και την ημερομηνία της επίσκεψής σας, ο χρόνος που αφιερώνεται σε αυτές τις σελίδες, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Όταν αποκτάτε πρόσβαση στην Υπηρεσία με κινητή συσκευή, Αυτά τα δεδομένα χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως ο τύπος της κινητής συσκευής που χρησιμοποιείτε, το μοναδικό αναγνωριστικό της κινητής συσκευής σας, τη διεύθυνση IP της κινητής συσκευής σας, το λειτουργικό σας σύστημα κινητής τηλεφωνίας, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης Διαδικτύου για κινητά που χρησιμοποιείτε, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Δεδομένα τοποθεσίας

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε και να αποθηκεύσουμε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία σας, εάν μας δώσετε την άδεια να το πράξουμε ("Δεδομένα τοποθεσίας"). Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να παρέχουμε δυνατότητες της Υπηρεσίας μας, για να βελτιώσουμε και να προσαρμόσουμε την Υπηρεσία μας.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας ανά πάσα στιγμή μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής σας.

Παρακολούθηση & Δεδομένα cookie

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στην Υπηρεσία μας και διατηρούμε ορισμένες πληροφορίες.

Τα cookie είναι αρχεία με μικρή ποσότητα δεδομένων που μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Τα cookies αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από έναν ιστότοπο και αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης χρησιμοποιούνται επίσης, όπως οι φάροι, ετικέτες και σενάρια για τη συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να δώσετε εντολή στο πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίψει όλα τα cookie ή να υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα cookie. Ωστόσο, εάν δεν αποδέχεστε cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της Υπηρεσίας μας.

Παραδείγματα Cookies που χρησιμοποιούμε:

  • Cookies συνεδρίας. Χρησιμοποιούμε τα Cookies περιόδου λειτουργίας για τη λειτουργία της υπηρεσίας μας.
  • Cookies Προτίμησης. Χρησιμοποιούμε Preference Cookies για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και τις διάφορες ρυθμίσεις.
  • Cookies ασφαλείας. Χρησιμοποιούμε Cookies ασφαλείας για λόγους ασφαλείας.

Χρήση δεδομένων

Το QSciencesShop χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για διάφορους σκοπούς:

  • Για την παροχή και συντήρηση της Υπηρεσίας μας
  • Για να σας ειδοποιήσουμε για αλλαγές στην Υπηρεσία μας
  • Για να σας επιτρέψουμε να συμμετάσχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της Υπηρεσίας μας όταν το επιλέξετε
  • Για την παροχή υποστήριξης πελατών
  • Για να συλλέξουμε αναλύσεις ή πολύτιμες πληροφορίες ώστε να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας
  • Για την παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας
  • Για ανίχνευση, πρόληψη και αντιμετώπιση τεχνικών ζητημάτων
  • Για να σας παρέχουμε νέα, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες για άλλα προϊόντα, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που προσφέρουμε παρόμοια με αυτά που έχετε ήδη αγοράσει ή ζητήσει, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λάβετε τέτοιες πληροφορίες

Νομική βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βάσει του γενικού κανονισμού για την προστασία δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), Η νομική βάση του QSciencesShop για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών πληροφοριών που περιγράφονται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου εξαρτάται από τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε και από το συγκεκριμένο πλαίσιο στο οποίο τα συλλέγουμε.

Το QSciencesShop μπορεί να επεξεργαστεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα επειδή:

  • Πρέπει να συνάψουμε συμβόλαιο μαζί σας
  • Μας έχετε δώσει άδεια να το πράξουμε
  • Η επεξεργασία είναι προς το νόμιμο συμφέρον μας και δεν παρακάμπτεται από τα δικαιώματά σας
  • Για σκοπούς επεξεργασίας πληρωμών
  • Για συμμόρφωση με το νόμο

Διατήρηση δεδομένων

QSciencesShop θα διατηρήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα στο βαθμό που είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν απαιτείται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για να συμμορφωθούμε με τους ισχύοντες νόμους), επίλυση διαφορών και επιβολή των νομικών συμφωνιών και πολιτικών μας.

QSciencesShopθα διατηρήσει επίσης τα δεδομένα χρήσης για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Τα δεδομένα χρήσης διατηρούνται γενικά για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας, ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερες περιόδους.

Μεταφορά δεδομένων

Η πληροφορία σου, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων, μπορεί να μεταφερθεί σε - και να συντηρηθεί σε - υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας σας, επαρχία, χώρα ή άλλη κυβερνητική δικαιοδοσία όπου οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνους της δικαιοδοσίας σας.

Εάν βρίσκεστε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών και επιλέξετε να μας παράσχετε πληροφορίες, λάβετε υπόψη ότι μεταφέρουμε τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων, στις Ηνωμένες Πολιτείες και να το επεξεργαστούμε εκεί.

Η συγκατάθεσή σας για αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ακολουθούμενη από την υποβολή τέτοιων πληροφοριών αντιπροσωπεύει τη συγκατάθεσή σας για αυτήν τη μεταφορά.

QSciencesShopθα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και δεν θα πραγματοποιηθεί μεταφορά των Προσωπικών σας Δεδομένων σε έναν οργανισμό ή μια χώρα, εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας του δεδομένα και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

Αποκάλυψη δεδομένων

Γνωστοποίηση για την επιβολή του νόμου

Υπό ορισμένες συνθήκες, Το QSciencesShop ενδέχεται να χρειαστεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα εάν απαιτείται από το νόμο ή ως απάντηση σε έγκυρα αιτήματα από δημόσιες αρχές (π.χ. δικαστήριο ή κυβερνητική υπηρεσία).

Νομικές απαιτήσεις

Το QSciencesShop ενδέχεται να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα με την καλή πίστη ότι είναι απαραίτητη μια τέτοια ενέργεια:

  • Να συμμορφωθείτε με μια νομική υποχρέωση
  • Προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή ιδιοκτησίας του QSciencesShop
  • Για την αποτροπή ή τη διερεύνηση πιθανών παραβάσεων σε σχέση με την Υπηρεσία
  • Για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού
  • Προστασία από νομική ευθύνη

Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά θυμηθείτε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Ενώ προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά του.

Η πολιτική μας σχετικά με τα σήματα "Μην παρακολουθείτε" βάσει του νόμου για την προστασία της διαδικτυακής Καλιφόρνιας (CalOPPA)

Δεν υποστηρίζουμε το Do Not Track («DNT»). Το Do Not Track είναι μια προτίμηση που μπορείτε να ορίσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να ενημερώνετε τους ιστότοπους που δεν θέλετε να παρακολουθείτε.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Μην παρακολουθείτε" μεταβαίνοντας στη σελίδα "Προτιμήσεις" ή "Ρυθμίσεις" του προγράμματος περιήγησης ιστού.

Τα Δικαιώματά σας Προστασίας Δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε συγκεκριμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων. Το QSciencesShop στοχεύει να λάβει εύλογα μέτρα για να σας επιτρέψει να διορθώσετε, τροποποιώ, διαγράψτε ή περιορίστε τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς και αν θέλετε να καταργηθούν από τα συστήματά μας, Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωση ή διαγραφή των πληροφοριών που έχουμε σχετικά με εσάς. Όποτε είναι εφικτό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, ενημερώστε ή ζητήστε διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων απευθείας στην ενότητα ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Εάν δεν μπορείτε να εκτελέσετε αυτές τις ενέργειες μόνοι σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.
  • Το δικαίωμα διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τις πληροφορίες σας εάν αυτές οι πληροφορίες είναι ανακριβείς ή ελλιπείς.
  • Το δικαίωμα αντίρρησης. Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς.
  • Το δικαίωμα του περιορισμού. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων.
  • Το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να λάβετε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που έχουμε σε εσάς σε μια δομημένη, αναγνώσιμη από μηχανή και συνήθως χρησιμοποιούμενη μορφή.
  • Το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή όπου το QSciencesShop βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων.

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσετε σε τέτοια αιτήματα.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική σας αρχή προστασίας δεδομένων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

Πάροχοι υπηρεσιών

Μπορούμε να προσφέρουμε εταιρείες και ιδιώτες τρίτων για να διευκολύνουμε την Υπηρεσία μας ("Πάροχοι υπηρεσιών"), παρέχετε την Υπηρεσία εκ μέρους μας, να εκτελέσετε υπηρεσίες που σχετίζονται με την υπηρεσία ή να μας βοηθήσετε στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείται η Υπηρεσία μας.

Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για την εκτέλεση αυτών των εργασιών για λογαριασμό μας και υποχρεούνται να μην το αποκαλύψουν ή να το χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Συγγενείς εταιρείες

Είμαστε υποστηρικτές / ανεξάρτητοι εργολάβοι / διανομείς της Qsciences (qsciences.com). Οι πελάτες μας μεταβαίνουν στον ιστότοπο της Qsciences για να κάνουν την τελική αγορά. Επισκεφτείτε το qsciences.com και ελέγξτε τοΠολιτική απορρήτου καιΟροι και Προϋποθέσεις για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ανάλυση

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για να παρακολουθούμε και να αναλύσουμε τη χρήση της υπηρεσίας μας.

  • Google AnalyticsΤο Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Google, η οποία παρακολουθεί και αναφέρει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για την παρακολούθηση και παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας. Αυτά τα δεδομένα κοινοποιούνται σε άλλες υπηρεσίες της Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα συλλεγόμενα δεδομένα για να προσαρμόσει τα συμφραζόμενα και να εξατομικεύσει τις διαφημίσεις του δικού της διαφημιστικού δικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφτείτε το απόρρητο της Google & Ιστοσελίδα όρων: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Συμπεριφορικό επαναληπτικό μάρκετινγκ

Το QSciencesShop χρησιμοποιεί υπηρεσίες επαναληπτικού μάρκετινγκ για να διαφημιστεί σε τρίτους ιστότοπους σε εσάς αφού επισκεφθήκατε την Υπηρεσία μας. Εμείς και οι τρίτοι προμηθευτές μας χρησιμοποιούμε cookies για ενημέρωση, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις σας στην Υπηρεσία μας.

  • Google Ads (AdWords) Google Ads (AdWords) Η υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ παρέχεται από την Google Inc. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής και να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google μεταβαίνοντας στη σελίδα ρυθμίσεων του Google Ads: http://www.google.com/settings/adsΗ Google συνιστά επίσης την εγκατάσταση του πρόσθετου προγράμματος περιήγησης εξαίρεσης του Google Analytics -https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - για το πρόγραμμα περιήγησής σας. Το Πρόσθετο Google Analytics Opt-out Browser παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αποτρέψουν τη συλλογή και χρήση των δεδομένων τους από το Google Analytics. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφτείτε το απόρρητο της Google & Ιστοσελίδα όρων: https://policies.google.com/privacy?hl=en
  • Επαναληπτικό μάρκετινγκ διαφημίσεων BingΗ υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ Bing Ads παρέχεται από τη Microsoft Inc. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος Bing Ads ακολουθώντας τις οδηγίες τους: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-adsΜπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου και τις πολιτικές της Microsoft μεταβαίνοντας στη σελίδα Πολιτική απορρήτου: https://privacy.microsoft.com/en-us/PrivacyStatement
  • ΚελάδημαΗ υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ Twitter παρέχεται από την Twitter Inc. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος του Twitter ακολουθώντας τις οδηγίες τους: https://support.twitter.com/articles/20170405Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου και τις πολιτικές του Twitter μεταβαίνοντας στη σελίδα Πολιτική απορρήτου: https://twitter.com/privacy
  • FacebookΗ υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ Facebook παρέχεται από την Facebook Inc. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος από το Facebook, μεταβαίνοντας σε αυτήν τη σελίδα: https://www.facebook.com/help/164968693837950Για να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος του Facebook, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες από το Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217Το Facebook συμμορφώνεται με τις αρχές αυτορρύθμισης για τη διαδικτυακή συμπεριφορική διαφήμιση που καθιερώθηκε από την Digital Advertising Alliance. Μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε από το Facebook και άλλες συμμετέχουσες εταιρείες μέσω της Digital Advertising Alliance στις ΗΠΑhttp://www.aboutads.info/choices/, η Digital Advertising Alliance of Canada στον Καναδάhttp://youradchoices.ca/ ή το European Interactive Digital Advertising Alliance στην Ευρώπηhttp://www.youronlinechoices.eu/, ή εξαιρεθείτε χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις της κινητής συσκευής σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Facebook, επισκεφθείτε την Πολιτική δεδομένων του Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation
  • PinterestΗ υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ Pinterest παρέχεται από την Pinterest Inc.: http://help.pinterest.com/en/articles/personalization-and-dataΜπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις πρακτικές απορρήτου και τις πολιτικές του Pinterest μεταβαίνοντας στη σελίδα Πολιτική απορρήτου: https://about.pinterest.com/en/privacy-policy
  • AdRollΗ υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ AdRoll παρέχεται από τη Semantic Sugar, Inc. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το επαναληπτικό μάρκετινγκ AdRoll μεταβαίνοντας σε αυτήν την ιστοσελίδα Προτιμήσεις διαφήμισης AdRoll: http://info.evidon.com/pub_info/573?v = 1&nt = 1&nw = ψευδέςΓια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του AdRoll, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Πολιτικής απορρήτου του AdRoll: http://www.adroll.com/about/privacy
  • AppNexusΗ υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ AppNexus παρέχεται από την AppNexus Inc. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το επαναληπτικό μάρκετινγκ AppNexus μεταβαίνοντας στο απόρρητο & την ιστοσελίδα της Πλατφόρμας AppNexus: https://www.appnexus.com/platform-privacy-policy#choicesΓια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του AppNexus, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Πολιτικής απορρήτου της πλατφόρμας AppNexus: https://www.appnexus.com/platform-privacy-policy

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούμε από εμάς. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα οδηγηθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συνιστούμε να ανατρέξετε στην Πολιτική απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, πολιτικές απορρήτου ή πρακτικές οποιωνδήποτε ιστότοπων ή υπηρεσιών τρίτων.

Παιδικό απόρρητο

Η Υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε άτομα κάτω των 18 ("Παιδιά").

Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία από άτομα κάτω των 18. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι το παιδί σας μας παρείχε Προσωπικά Δεδομένα, Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά χωρίς επαλήθευση της γονικής συγκατάθεσης, λαμβάνουμε μέτρα για την κατάργηση αυτών των πληροφοριών από τους διακομιστές μας.

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική Απορρήτου μας κατά καιρούς. Θα σας ενημερώσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτήν τη σελίδα.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω email και / ή μια εμφανή ειδοποίηση στην Υπηρεσία μας, πριν από την έναρξη ισχύος της αλλαγής και ενημερώστε την «ημερομηνία έναρξης ισχύος» στην κορυφή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε περιοδικά αυτήν την Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.