Qsciences-produkter – Q Sciences Hamp og ikke-hamp

Vi er ikke længere distributør for Q Sciences-produkter. For websted for forældre Q-videnskaber Klik her

QSciencesShop fortrolighedsbetingelser

Vi er forpligtet til at beskytte vores gæster og give et sikkert og sundt miljø for alle. Se vores fortrolighedspolitik og brugsbetingelser for dette websted og de oplysninger, der gives deri. Du er velkommen til at kontakte vores virksomhedsteam, hvis du har spørgsmål.

Fortrolighedspolitik

QSciencesShop ("os", "vi", eller “vores”) driver qsciencesshop.com websted og mobilapplikationen (i det følgende benævnt "tjenesten").

Denne side informerer dig om vores politikker vedrørende indsamlingen, brug og videregivelse af personlige data, når du bruger vores service og de valg, du har knyttet til disse data.

Vi bruger dine data til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge tjenesten, du accepterer indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne politik. Medmindre andet er defineret i denne fortrolighedspolitik, vilkårene, der anvendes i denne fortrolighedspolitik, har den samme betydning som i vores vilkår og betingelser.

Definitioner

  • ServiceService betyderqsciencesshop.com internet side .
  • Personlig dataPersonoplysninger betyder data om en levende person, der kan identificeres ud fra disse data (eller fra disse og andre oplysninger, enten i vores besiddelse eller sandsynligvis kommer i vores besiddelse).
  • BrugsdataBrugsdata er data, der indsamles automatisk, enten genereret ved brug af tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel, varigheden af ​​et sidebesøg).
  • CookiesCookies er små filer, der er gemt på din enhed (computer eller mobilenhed).
  • DataansvarligDataansvarlig betyder den fysiske eller juridiske person, der (enten alene eller sammen eller til fælles med andre personer) bestemmer, til hvilke formål og hvordan personlige oplysninger er, eller skal være, behandlet. Med henblik på denne fortrolighedspolitik, vi er dataansvarlig for dine personoplysninger.
  • Databehandlere (eller tjenesteudbydere) Databehandler (eller tjenesteudbyder) betyder enhver fysisk eller juridisk person, der behandler dataene på vegne af den dataansvarlige. Vi bruger muligvis tjenester fra forskellige tjenesteudbydere for at behandle dine data mere effektivt.
  • Registreret (eller bruger) Den registrerede er enhver levende person, der bruger vores service og er genstand for personlige data.

Indsamling og brug af information

Vi indsamler flere forskellige typer oplysninger til forskellige formål for at levere og forbedre vores service til dig.

Typer af indsamlede data

Personlig data

Mens du bruger vores service, vi kan bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig ("Personlig data"). Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • Email adresse
  • Fornavn og efternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse, Stat, Provins, Postnummer, By
  • Cookies og brugsdata

Vi bruger muligvis dine personlige data til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsførings- eller reklamemateriale og anden information, der kan være af interesse for dig. Du kan fravælge at modtage nogen, eller alle, af disse meddelelser fra os ved at følge afmeldingslinket eller instruktionerne i enhver e-mail, vi sender, eller ved at kontakte os.

Brugsdata

Vi kan også indsamle oplysninger, som din browser sender, når du besøger vores tjeneste, eller når du får adgang til tjenesten via eller via en mobilenhed ("Brugsdata").

Disse brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din computers internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browsertype, browserversion, siderne i vores service, som du besøger, tidspunkt og dato for dit besøg, tiden brugt på disse sider, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får adgang til tjenesten med en mobilenhed, disse brugsdata kan omfatte oplysninger såsom den type mobilenhed, du bruger, din mobile enheds unikke id, IP-adressen på din mobile enhed, dit mobile operativsystem, hvilken type internetbrowser, du bruger, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Placeringsdata

Vi kan bruge og gemme oplysninger om din placering, hvis du giver os tilladelse til det (“Placeringsdata”). Vi bruger disse data til at levere funktioner i vores service, for at forbedre og tilpasse vores service.

Du kan til enhver tid aktivere eller deaktivere placeringstjenester, når du bruger vores service ved hjælp af dine enhedsindstillinger.

Sporing & Cookiedata

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores service, og vi har visse oplysninger.

Cookies er filer med en lille mængde data, der kan indeholde en anonym unik identifikator. Cookies sendes til din browser fra et websted og gemmes på din enhed. Andre sporingsteknologier bruges også som fyrtårne, tags og scripts til at indsamle og spore information og til at forbedre og analysere vores service.

Du kan instruere din browser om at afvise alle cookies eller angive, hvornår en cookie sendes. Imidlertid, hvis du ikke accepterer cookies, du muligvis ikke kan bruge nogle dele af vores service.

Eksempler på cookies, vi bruger:

  • Sessionscookies. Vi bruger sessionscookies til at betjene vores service.
  • Præference cookies. Vi bruger præferencecookies til at huske dine præferencer og forskellige indstillinger.
  • Sikkerhedscookies. Vi bruger sikkerhedscookies af sikkerhedsmæssige årsager.

Brug af data

QSciencesShop bruger de indsamlede data til forskellige formål:

  • At levere og vedligeholde vores service
  • For at underrette dig om ændringer i vores service
  • For at give dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner i vores service, når du vælger at gøre det
  • At yde kundesupport
  • At indsamle analyser eller værdifulde oplysninger, så vi kan forbedre vores service
  • For at overvåge brugen af ​​vores service
  • At opdage, forebygge og løse tekniske problemer
  • At give dig nyheder, særlige tilbud og generel information om andre varer, tjenester og begivenheder, som vi tilbyder, der ligner dem, du allerede har købt eller spurgt om, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du er fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), Retsgrundlag for QSciencesShop til indsamling og brug af de personlige oplysninger, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik, afhænger af de personoplysninger, vi indsamler, og den specifikke kontekst, hvor vi indsamler dem.

QSciencesShop behandler muligvis dine personlige data, fordi:

  • Vi er nødt til at udføre en kontrakt med dig
  • Du har givet os tilladelse til det
  • Behandlingen er i vores legitime interesser, og den tilsidesættes ikke af dine rettigheder
  • Til betalingsbehandling
  • For at overholde loven

Opbevaring af data

QSciencesShop opbevarer kun dine personlige data, så længe det er nødvendigt til de formål, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Vi opbevarer og bruger dine personlige data i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel, hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

QSciencesShopvil også gemme brugsdata til interne analyseformål. Brugsdata opbevares normalt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller forbedre vores tjenestes funktionalitet, eller vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse data i længere perioder.

Overførsel af data

Din information, herunder personlige data, kan overføres til - og vedligeholdes på - computere uden for din stat, provins, land eller anden statlig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovgivningen kan afvige fra lovgivningen i din jurisdiktion.

Hvis du befinder dig uden for USA og vælger at give os oplysninger, bemærk, at vi overfører dataene, herunder personlige data, til USA og behandle det der.

Dit samtykke til denne fortrolighedspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer din accept til denne overførsel.

QSciencesShopvil tage alle de skridt, der med rimelighed er nødvendige for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, og ingen overførsel af dine personoplysninger finder sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelige kontroller på plads, herunder sikkerheden for din data og andre personlige oplysninger.

Videregivelse af data

Offentliggørelse for retshåndhævelse

Under visse omstændigheder, QSciencesShop kan være forpligtet til at videregive dine personlige data, hvis det kræves ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. en domstol eller et regeringsorgan).

Lovkrav

QSciencesShop kan videregive dine personlige data i god tro, som sådan handling er nødvendig for:

  • At overholde en juridisk forpligtelse
  • For at beskytte og forsvare rettighederne eller ejendommen til QSciencesShop
  • For at forhindre eller undersøge mulige forseelser i forbindelse med tjenesten
  • For at beskytte den personlige sikkerhed for brugere af Tjenesten eller offentligheden
  • For at beskytte mod juridisk ansvar

Datasikkerhed

Sikkerheden af ​​dine data er vigtig for os, men husk, at ingen metode til transmission over internettet eller metode til elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi bestræber os på at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, vi kan ikke garantere dets absolutte sikkerhed.

Vores politik for "Spor ikke" -signaler i henhold til California Online Protection Act (CalOPPA)

Vi understøtter ikke Spor ikke (“DNT”). Spor ikke er en præference, du kan indstille i din webbrowser til at informere websteder om, at du ikke vil blive sporet.

Du kan aktivere eller deaktivere Spor ikke ved at besøge siden Indstillinger eller Indstillinger i din webbrowser.

Dine databeskyttelsesrettigheder i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du er bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), du har visse databeskyttelsesrettigheder. QSciencesShop sigter mod at tage rimelige skridt for at give dig mulighed for at rette op, ændre, slette eller begrænse brugen af ​​dine personlige data.

Hvis du ønsker at blive informeret om, hvilke personlige data vi har om dig, og hvis du vil have dem fjernet fra vores systemer, bedes du kontakte os.

Under visse omstændigheder, du har følgende databeskyttelsesrettigheder:

  • Retten til adgang, opdatere eller slette de oplysninger, vi har om dig. Når det er muligt, du kan få adgang til, opdatere eller anmode om sletning af dine personlige data direkte i sektionen for kontoindstillinger. Hvis du ikke selv er i stand til at udføre disse handlinger, bedes du kontakte os for at hjælpe dig.
  • Retten til berigtigelse. Du har ret til at få rettet dine oplysninger, hvis disse oplysninger er unøjagtige eller ufuldstændige.
  • Retten til at gøre indsigelse. Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.
  • Retten til begrænsning. Du har ret til at anmode om, at vi begrænser behandlingen af ​​dine personlige oplysninger.
  • Retten til dataportabilitet. Du har ret til at få en kopi af de oplysninger, vi har om dig i en struktureret, maskinlæsbart og almindeligt anvendt format.
  • Retten til at trække samtykke tilbage. Du har også ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst, hvor QSciencesShop stod på dit samtykke til at behandle dine personlige oplysninger.

Bemærk, at vi muligvis beder dig om at bekræfte din identitet, inden du svarer på sådanne anmodninger.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed over vores indsamling og brug af dine personlige data. For mere information, bedes du kontakte din lokale databeskyttelsesmyndighed i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

Service-udøvere

Vi ansætter muligvis tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for at lette vores service ("Service-udøvere"), levere Tjenesten på vores vegne, udføre servicerelaterede tjenester eller hjælpe os med at analysere, hvordan vores service bruges.

Disse tredjeparter har kun adgang til dine personlige data til at udføre disse opgaver på vores vegne og er forpligtet til ikke at videregive eller bruge dem til noget andet formål.

Tilknyttede virksomheder

Vi er promotorer / uafhængig entreprenør / distributør for Qsciences (qsciences.com). Vores kunder går til Qsciences-webstedet for at foretage det endelige køb. Besøg qsciences.com og gennemgå deresFortrolighedspolitik ogVilkår og betingelser for yderligere detaljer.

Analytics

Vi bruger muligvis tredjeparts serviceudbydere til at overvåge og analysere brugen af ​​vores service.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics er en webanalysetjeneste, der tilbydes af Google, der sporer og rapporterer webstedstrafik. Google bruger de indsamlede data til at spore og overvåge brugen af ​​vores service. Disse data deles med andre Google-tjenester. Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og personliggøre annoncer fra sit eget annoncenetværk. For mere information om Googles fortrolighedspraksis, besøg Googles privatliv & Webside med vilkår: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Adfærdsmæssig remarketing

QSciencesShop bruger remarketingtjenester til at annoncere på tredjepartswebsteder til dig, efter at du har besøgt vores service. Vi og vores tredjepartsleverandører bruger cookies til at informere, optimer og vis annoncer baseret på dine tidligere besøg i vores service.

Links til andre websteder

Vores service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, du vil blive dirigeret til den tredjeparts websted. Vi anbefaler dig kraftigt at gennemgå fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, fortrolighedspolitikker eller praksis på tredjepartswebsteder eller -tjenester.

Børns privatliv

Vores service henvender sig ikke til nogen under en alder af 18 (“Børn”).

Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra nogen under en alder af 18. Hvis du er forælder eller værge, og du er opmærksom på, at dit barn har givet os personoplysninger, bedes du kontakte os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personlige data fra børn uden verifikation af forældrenes samtykke, vi tager skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

Ændringer i denne fortrolighedspolitik

Vi opdaterer muligvis vores fortrolighedspolitik fra tid til anden. Vi underretter dig om ændringer ved at offentliggøre den nye fortrolighedspolitik på denne side.

Vi giver dig besked via e-mail og / eller en fremtrædende meddelelse om vores service, inden ændringen træder i kraft, og opdater "ikrafttrædelsesdatoen" øverst i denne fortrolighedspolitik.

Du tilrådes at gennemgå denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum for eventuelle ændringer. Ændringer i denne fortrolighedspolitik er effektive, når de er lagt ud på denne side.

Få de seneste tilbud, enorme rabatter, gratis prøver og meget mere. Kom med nu!